MINIMUM ORDER HANYA 10 HELAI!

10 helai saja pun boleh, tetapi perlulah ingat kos printing baju adalah mengikut kuantiti juga, jd lebih banyak kuantiti, lebih jimat dan murah harga untuk setiap helai baju. Harga 10 helai dengan 20 helai saja sudah jauh beza...so order sebanyak mungkin!

MINIMUM ORDER READY MADE = 10 HELAI
MINIMUM ORDER CUSTOM MADE = 20 HELAI

PELBAGAI JENIS KAIN!

cotton? mircrofibre? ada banyak jenis kain yang kami ada. sebutkan saja! harga adalah mengikut jenis kain untuk tempahan baju anda.


TAK TAHU BAGAIMANA NAK BUAT PILIHAN?? 
IKUT LANGKAH INI:


1. Pilih apa projek yang anda mahu:

- Tshirt (round neck atau bkolar?) Jika ini pilihan anda, kami cadangkan anda rujuk katalog OREN SPORT di sini dan bagitahu kepada kami KOD BAJU pilihan : http://www.avenueapparels.com/CatalogueVol.11.pdf
- Jacket / Sweeter
- Baju Korporat
- Baju & Seluar Unit Uniform (sebarang Uniform untuk sebarang kegunaan seperti polis, bomba, dan lain2)
- apron? vest? cap? tuala? apa2 berkaitan.
- Jika tidak ada di atas, nyatakan saja.2. Berapa kuantiti yang anda mahu?

- perlu diingat, harga berbeza mengikut kuantiti, lebih banyak order, lebih murah.

3. Jenis kain?

- Jika anda inginkan kain tertentu untuk projek baju anda, nyatakan saja. cotton? microfibre? fleece? lacoste?

4. Design Baju Anda (jika ada)

- Jika anda sudah ada design, berikan gambar anda (ini yang terbaik!). atau jika ada contoh gambar yang hampir sama (cuba search google ke), berikan kepada kami.
- jika tidak ada gambar, berikan gambaran (berkolar? lengan panjang? zip? berapa tema warna? corak mcm mana?)
- atau jika anda berminat untuk baju READY MADE, nyatakan warna pilihan anda dan kami akan tunjukkan contoh yang bersesuaian (atau rujuk link katalog di atas)

5. Bajet anda

- Harga baju berbeza melalui faktor (2) dan (3). Jika anda tidak mempunyai idea atau keliru membuat pilihan, nyatakan bajet anda untuk sehelai baju. kami akan cadangkan kain serta design (jika belum ada) yang sesuai dengan bajet anda. Harga kami adalah harga kilang dan murah, jadi nyatakan bajet anda. selebihnya akan kami uruskan.


SILA NYATAKAN 5 PERKARA DI ATAS UNTUK MEMUDAHKAN SEBUT HARGA BAJU. LEBIH SPESIFIK ORDER ANDA, LEBIH TEPAT KOS YANG AKAN KAMI BERIKAN.

BOLEH ORDER ATAU BERTANYA MELALUI BORANG DI BAWAH, ATAU SECARA MANUAL MELALUI EMAIL (LEBIH MUDAH, HANTAR TERUS DESIGN ANDA) multisecretsuccess@gmail.com ATAU 0199608700 (EN. AZLI).Nama : 
Email : 

Masukkan Maklumat Pembayaran atau Sebarang Pertanyaan: